Du er landet på Blyantholder.dk, det helt rigtige sted at finde Liewood blyantholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Liewood blyantholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Blyantholder fra Liewood Sandra multi holder – Whale blue

  • Mærke: Liewood
  • Farve: Blå

Sidste produkt på vores liste er Blyantholder fra Liewood Sandra multi holder – Whale blue som vi har fundet til 111,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk blyantsholder fra Liewood fremstillet af silicone i flot blå farve.
Holderen er ideelt til opbevaring af børnenes farver, tusser og blyanter mm eller til nips og andre småting ved fx puslebordet eller på badeværelset.
Den smarte holder har facon…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Liewood Blyantholder på listen er Blyantholder fra Liewood Sandra multi holder – Whale blue fra Børnenes Kartel med en pris på 111.95. Billigste udvalgte Blyantholder er Blyantholder fra Liewood Sandra multi holder – Whale blue som du kan købe for 111.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Liewood Blyantholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Liewood Blyantholder tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blyantholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Blyantholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blyantholder: